Klubbens regler

1. När du besöker sportanläggningen (skola rum) måste du ha en avtagbar skor. Smutsiga och våta skor lämnar märken på golvet där barnen går barfota.

2. Under de sessioner för föräldrar och andra utomstående får inte gå in i rummet, titta på dörren gym, distrahera barn och tränare. Coachen ska inte slösa bort sin tid på varnings föräldrar och distraheras från utbildningen. Från detta beror främst på säkerhet och effektivitet utbildningen.

3. Föräldrar bör inte leda till skolan sjuka barn, eftersom det utgör ett hot av sjukdomen till andra barn i gruppen. administration av klubben eller tränaren kan vägra att delta i lektioner på barn har symptom på en smittsam sjukdom.

4. Små barn som ännu inte är utbildade, under den utbildning du behöver för att vara i en hall med sina föräldrar (eller utanför omklädningsrummet)

5. Föräldrar behöver plocka upp barnet direkt efter klass. Klä efter träning hastighet, samlas in, och inte att förglömma sina tillhörigheter i omklädningsrummet till störst effekt, minskar vi mängden tid som avsatts för förberedande aktiviteter (dressing, etc.) till den maximala tid som avsatts till sig utbildningen, men det får inte glömmas bort att hallen är reserverad för en strikt definierade timmar och efter ett träningspass på avgifter och dressing ges högst 5 minuter!

6. Föräldrar är skyldiga att övervaka beteendet hos sina barn i en sport komplex byggnad, förbjuda dem att köra genom korridorerna och lobbyn, inte störa coach, inte tala högt i omklädningsrummet, i tid för att öppna dörren till föräldrar som kom för att undvika risken för en lång knackning, eller ring direkt till gymmet .

7. Varje barn bör ta med sig egen flaska dricksvatten, som han använder under träning. Vattenflaskor bör vara kvar i omklädningsrummet, i hallen för att transportera mat och dryck är omöjligt. Under ett träningspass, sticker ut med speciella korta pauser så att barnet skulle kunna gå att ta en drink eller gå på toaletten. Om föräldrarna inte är närvarande i omklädningsrummet, bör en flaska vatten finnas tillgängliga och kända för barnets rum för att undvika förvirring och förvirring under pauser.

8. Form – måste vara likformig utan blixtlås, knappar, blixtlås och andra styva eller interfererande element, omger kroppen, har breda fickor och utskjutande overhead delar. Utseende av kläder måste vara rent och snyggt. T-shirt eller skjorta måste stoppas så att de inte lindas på hans hand och föll i ansiktet under kupper och kullerbyttor.

Ditt barn kommer att träna, inte stå på ett ställe! Så han klädde snabbt och bekvämt. Form för pojkar: T-shirt + sport shorts, gymnastikskor. Form för flickor: gymnastik trikåer + sport shorts, gymnastikskor.

9. Innan utbildning är absolut nödvändigt att ta bort barnet från alla smycken: kedjor, ringar, armband, örhängen och andra hårda eller hinder och även barrettes (rekomduetsya tätt knutna svans, helst inte längre än axelhöjd). Långt hår bundet i flätor förhindra att få till bron, bär ställningar och andra objekt.

10. Använd alla typer av prylar eller telefoner under ett träningspass. Allt ska vara kvar i omklädningsrummet.

11. Det är omöjligt att ta in i rummet och i omklädningsrummet för att lämna några leksaker (även om du kommer med barn) – det är störande för andra barn, glöm inte att du går till gymmet och inte på dagis och barn bör vara på humör allvarliga vågen.

12. Föräldrarna har rätt att ange en personlig relation med tränare och utbildare, dela PHONES och information för reklamsyfte genomföra kampanjen för att gå till en klubb, men vara varandras hjälp och lojal – stärka disciplinen och sabotera arbetet med vår klubba. Även förbjuder aggressivt eller neuvazhitelnye beteende vuxna och barn.

13. Alla bör rapportera bristande efterlevnad av regler i andra medlemmar i klubben.

14. Vi får inte glömma sina tillhörigheter i omklädningsrummet efter träningen (vi är inte ansvariga för bortglömda saker). Var ytterst monteras och visa sin ”vuxen beteende” av barn till din allvar och respekt för klubben, liksom utbildningen!

15. Du kan inte äta i omklädningsrummet direkt efter träningen. Det går inte att komma med tuggummi i rummet!

16. Fria föräldrarna (av barn som väntar) kan hjälpa tränare (före och efter träning) för att samla snäckor och utbildningsmaterial (mattor, form, etc., göra te för alla som finns kvar i hallen). Detta kommer att hjälpa oss att utvidga och förbättra utbildningen!

Denna handbok är i dorobotki (administration och du kan lämna förslag)

Uppriktigt administration i klubben «Acro-Dans & Gymnastic Club i Stockholm»