Om oss

«Akro – Dans & Gymnastik Klubb i Stockholm» välkomnar dig och bjuder pojkar och flickor i alla åldrar på vår utbildning!

«Akro – Dans & Gymnastik Klubb i Stockholm» – detta är en skola med ultrapopulyarnymi moderna trender inom dans baserat på den klassiska sport gymnastik, modern dans, akrobatik och balett! Musik, rytm, balans, dans och även sången ingår i utbildningen. Träning involverar alla utbildningsnivåer från nybörjare till OS-reserv, med föreställningar på de olika stadierna av festivaler och klassiska händelser, som dans och gymnastik och akrobatiska hopp på banan.

Vår klubb är öppen för pojkar och flickor i alla åldrar. Vem som helst, även en grundläggande nivå av träning ger dig en professionell idrottsman och dansare bas – hållning, balans, förtroende, flexibilitet, stretching, styrka – detta är den bästa öppningen av sport och kreativitet.

Vid slutet av varje termin, vi genomför testet, vars resultat du kommer att kunna utvärdera arbetet tillsammans med oss ​​arbeta. Även musik och dansshow – en galakonsert, där varje barn kommer att utföra både solo och i grupp.

Skriv till oss och meddelade sitt deltagande:
kansli@acro-dance.se